Home Pagina

  Stregheria

  De Godin & De God

  De 8 Treguenda

  Strega's gereedschap

  Over Myrddin Mooncrow

  Onze Magie

  Cursussen & Workshops

  De Heksenwinkel

  Via Magicka Maillijst

  Stregheria & Wicca

  Link Pagina

  Maan Fases

Cursussen en Workshops van Via Magicka


Agenda Workshops voor Augustus-September 2004WORKSHOP “Werken met kaarsen” Op: Zaterdag 28 Augustus 2004 Tijd: 11:00 uurBijna iedereen heeft wel eens een kaarsje gebrand voor iemand die het op dat moment nodig had ter bescherming of ter genezing…

In de workshop “Werken met kaarsen” , gegeven door Myrddin, wordt er dieper in gegaan op het gebruik van kaarsenmagie door de eeuwen heen, het gebruik van kleuren en oliën en het zelf maken en laden van kaarsen. Verder zullen er enkele kaarsen-rituelen worden behandeld uit verschillende culturen, o.a. de Keltische.

De workshop zal worden gehouden in een huiselijke sfeer en er is dus beperkt plaats meld je daarom van te voren telefonisch aan. De Kosten incl. koffie of thee bedragen: EUR. 40,-WORKSHOP “Amuletten Magie en Dreamcatchers”

Op: Zondag 12 September 2004

Tijd: 20:00 uur. De Kosten incl. koffie of thee bedragen: EUR. 35,-WORKSHOP “Toscaanse Runen werpen en maken”

Op: Zondag 26 September 2004

Tijd: 11:00 uur. De Kosten incl. koffie of thee bedragen: EUR. 40,-Inschrijven is mogelijk via e-mail of telefonisch. Voor vragen of meer informatie kun je ook bellen met 06-45758389 (Myrddin Mooncrow)Verder bieden wij de volgende Workshops & Cursussen aan:

· Communiceren met de Natuur

· Werken met Familiaire Energieën

· Workshop Mythologie

· Werken met Sigillen en Magische Symboliek

· Transformeren door Magie en Ritueel

· Workshop Toscaanse Runen maken

· Workshop Dreamcatchers maken

· Reiki 1, 2 en 3 (Master-graad)

Voor alle cursussen / workshops geldt dat we bij aanmelding van 3 of meer mensen kunnen starten, door de week of in de weekends zijn beide mogelijk. Het is ook mogeljk om de workshops/cursussen in jouw eigen woonplaats te organizeren, voor meer informatie kun je altijd naar Via Magicka mailen of bellen met Mooncrow: 06-45758389.

 


Heb je verdere vragen? Stuur Mooncrow een mailtje

Copyright © 2002 - Via Magicka - Nijmegen, the Netherlands